r Stichting Codenz - Klachtenregeling
Stichting Codenz

Klachtenregeling

Stichting Codenz streeft naar zo prettig mogelijk samenwerken. We hechten veel waarde aan het partnerschap tussen leerling, ouder en leerkracht. Toch kan het gebeuren dat een leerling, ouder of personeelslid niet tevreden is over een beslissing of het gedrag van iemand op school.

 

We vragen u eerst te praten met de persoon met wie u een probleem heeft. Mocht u niet tevreden zijn, kunt u de schoolleiding raadplegen. Ook kunt u terecht bij de voorzitter van het College van Bestuur. Mocht de klacht nog niet zijn opgelost, kunt u terecht bij een onafhankelijke klachtencommissie. Daar is een zorgvuldige procedure voor. Die moet er voor zorgen dat klachten zo goed mogelijk worden beoordeeld. Het doel is dat niet alleen de klager maar ook de school daar beter van wordt: als het goed is, lost de school de klachten zelf op en leert ze er van.

 
De hele procedure kunt u hier nalezen.


Toelichting op de cookies  Privacydocument

Stichting Codenz
× sluit

Scholen die uitgaan van de stichting Codenz

Binnen onze stichting zijn 9 scholen aangesloten. U kunt snel meer informatie over elke school vinden door een school te selecteren. Bezoek de schoolsites voor uitgebreide informatie.


DRONTEN
Aan Boord
Christiaan Huygens (Afdeling voor hoogbegaafden, onderdeel van Het Kompas)
Codenz
De Zevensprong
Het Kompas
Het Zuiderlicht

SWIFTERBANT

BIDDINGHUIZEN

ZEEWOLDE
Christiaan Huygens (loc. Zeewolde - afdeling voor hoogbegaafden)
De Regenboog
De Richtingwijzer
Het Mozaïek

Overzicht Codenz scholen