Nieuws

Nieuwe devices voor Codenz scholen

Dronten/Zeewolde – Anneloes, leerkracht van de Tamarisk, ontving recent  uit handen van Cloudwise als eerste Codenz-school nieuwe extra devices. Deze zijn  nodig om het onderwijs op afstand vorm te geven, voor leerlingen die thuis niet beschikken over een eigen device.

In totaal zijn er 231 devices aangeschaft. Dit werd mede mogelijk gemaakt door een regeling van onderwijsminister Arie Slob en onderwijscoöperatie SIVON. Cloudwise is de partner geweest voor het gebruiksklaar maken en leveren van de devices.

‘Deze chromebooks zijn een mooie en welkome aanvulling op de devices die wij nu al gebruiken op school, zeker in coronatijd’ aldus Anneloes

Toekomst
Met deze uitbreiding heeft Codenz weer een stap gezet om alle kinderen zo goed mogelijk thuisonderwijs te bieden. Gelijke kansen voor ieder kind. Tevens zetten we de devices in om alle kinderen voor te bereiden op deelname aan de maatschappij. Digitale geletterdheid is daar een belangrijk onderdeel van. In de hoogste groepen is het streven dat elke leerling uiteindelijk beschikt over een eigen device.

Image
Anneloes ontvangt de devices voor De Tamarisk uit handen van Martijn (Cloudwise)